دانش فراسو؛ مرکز انجام پروپوزال
انجام پروپوزال
انجام فنی و تخصصی پروپوزال و پایان نامه تمام رشته های دانشگاه در مقطع ارشد و دکتری
هم اکنون با کارشناسان موسسه دانش فراسو تماس حاصل فرمایید 09357195018
تضمین کیفیت | پشتیبانی تا تصویب کامل | انجام کامل نظرات اصلاحی | آموزش دقیق | تحویل فوری
انجام پروپوزال
یکی از دغدغه هایی که در پایان تحصیلات تکمیلی ذهن هر دانشجویی را به خود مشغول میکند نوشتن پروپوزال است. انجام پروپوزال یکی از مهمترین بخشهای تحصیلات تکمیلی محسوب میشود زیرا دانشجویان با نوشتن پروپوزال ایده های ذهنی خود را به مرحله اجرا رسانده و عملیاتی میکنند نوشتن پروپوزال برای بسیاری از دانشجویان، زمان بر و دشوار است پس چنانچه در نگارش پروپوزال دچار مشکل شده اید؛ موسسه دانش فراسو با کادری متخصص و مسئول در خدمت شماست
چرا بهتر است انجام پروپوزال خود را به موسسه دانش فراسو محول کنیم
بسیاری از دانشجویان عزیز اگرچه واقعا مایل هستند که پروپوزالی با کیفیت و بی نقص ارائه دهند اما در مورد آن نگرانیهای عمیق و ریشه ای دارند. عمده نگرانی دانشجویان این است که در تصویب پروپوزال خود شکست بخورند و یا بدتر از آن، پروپوزالی را به تصویب برسانند که نوشتن پایان نامه برای آن، بدلیل خطاهای فنی متعدد غیر ممکن باشد.
دوستان عزیز؛ اگر قصد دارید پروپوزالی بی نقص ارائه کرده و بدون مشکل به تصویب برسانید، توجه داشته باشید که نوشتن پروپوزال یک کار زمان بر است و ضمنا در انجام موفقیت آمیز آن نکات بسیار مهمی نقش دارد که احتمالا شما درباره آنها اطلاعاتی ندارید. بنابراین توصیه می کنیم سفارش انجام پروپوزال خود را به یک موسسه معتبر و مجرب محول کنید…
قالب پروپوزال
همانطور که می دانید پروپوزال یک طرح کتبی و رسمی است که دانشجویان باید آن را به استاد راهنمای خود ارائه داده و در شورای پژوهشی دانشگاه به تصویب برسانند. هر دانشگاهی برای نگارش پروپوزال دانشجویان خود فرمت و استانداردهای خاص خود را دارد. این نکته بسیار حائز اهمیت است و دانشجویان باید قبل از شروع تحقیقات و برنامه ریزی برای نوشتن پروپوزال خود ابتدا به سایت دانشگاه مربوطه مراجعه کنند و از قالب پروپوزال تعریف شده توسط دانشگاه اطلاعاتی را کسب کرده و یا فرمت آن را از استاد راهنمای خود درخواست کنند.
عنوان پروپوزال
اولین اقدام موسسه دانش فراسو برای دانشجویانی که میخواهند پروپوزال خودشان را شروع کنند؛ انتخاب موضوعی مناسب و دقیق است. عنوان پروپوزال باید کوتاه، نسبتا مختصر و دارای ارزش علمی باشد همچنین موضوع می بایستی کاملا جدید، نو و غیر تکراری باشد. ما اعتقاد داریم که در نگاه اول؛ موضوع پروپوزال می تواند محتوای پژوهش دانشجو را بیان کند بنابراین باید صریح و روشن و شفاف باشد. بسیاری از عزیزان در انتخاب موضوع پایان نامه نیز دچار مشکل هستند که البته قابل درک است چراکه انتخاب موضوعی مناسب و ارزشمند، مستلزم داشتن مطالعاتی جامع و وسیع است. کارشناسان این مجموعه در زمینه انتخاب موضوع نیز می توانند خدمات مهمی را به آن دسته از دانشجویان عزیزی که دچار مشکل هستند ارائه نمایند.
ساختار پروپوزال
برای نوشتن پروپوزال باید از یک ساختار تعریف شده و استانداردی استفاده کرد و برای تمام مولفه های آن با دقت بسیار بالایی، وقت صرف شود. در ادامه برخی از مهمترین بخشهای پروپوزال را معرفی می کنیم:
موضوع تحقیق
اولین مرحله و مهمترین بخش پروپوزال نویسی انتخاب موضوع پژوهش و تحقیق است. در بخش انتخاب موضوع پژوهشگر باید مشخص کند که درباره چه موضوعی قصد مطالعه و تحقیق دارد.
انتخاب موضوع دارای فاکتورهای بسیار مهمی است که عدم رعایت آنها ممکن است چالشهای بسیار بزرگی را برای دانشجو به همراه داشته باشد
بیان کردن مساله
بیان مسئله در واقع همان سوالی است که ذهن پژوهشگر به دنبال جواب آن است. در این بخش باید مشخص شود موضوع انتخاب شده قابلیت عملیاتی شدن را دارد. هیئت داوران باید متقاعد شوند که انجام این پژوهش نتیجه و دستاورد مطلوبی را به دنبال دارد.
پیشینه تحقیق
در بخش پیشینه تحقیق، پژوهشگر پژوهشهایی را که هم راستا با تحقیق خود بوده است را معرفی میکند. هدف از استفاده از پیشینه تحقیق جلوگیری از سرقتهای ادبی، بهرهمندی از تجارب پژوهشگران دیگر و آشنا شدن با ضعفها و قوتهای پژوهشهای انجام شده است.
اهداف پژوهش
در پژوهش دو هدف کلی و جزئی وجود دارد. هدف کلی که بیانگر موضوع تحقیق است و اهداف جزئی به پاسخ مساله تحقیق میپردازد.
بیان فرضیه
فرضیه نیز مانند اهداف تحقیق باید واضح و روشن بیان شود و قابلیت اندازه گیری داشته باشد. فرضیهها پیش بینیهای منطقی هستند که در معرض آزمون و خطا قرار میگیرند و ممکن است تایید یا رد شوند.
ابزار و روش تحقیق
در این بخش روشهای جمع آوری اطلاعات، ابزارهای اندازهگیری، جامعه آماری و نمونه مورد مطالعه، روشهای نمونهگیری و ابزار مورد نیاز تحقیق بیان میشود.
انجام پروپوزال کارشناسی ارشد
انجام پروپوزال کارشناسی ارشد همواره یکی از مسائل کلیدی و دغدغه های دانشجویان عزیز این مقطع است چراکه بسیاری از عزیزان در مقطع کارشناسی ارشد بصورت جدی با طرحهای پژوهشی آشنا می شوند و پیش از این تجربه ای در رابطه بانوشتن پروپوزال یا پایان نامه نداشته اند.پروپوزال کارشناسی ارشد درواقع یک پیش طرح و مقدمه برای پایان نامه است و طی آن می بایستی بصورت کاملا علمی و آکادمیک؛ در مورد طرح اصلی پایان نامه صحبت کرده و نحوه انجام آن را تشریح کنیم. پروپوزال کارشناسی ارشد در بسیاری از دانشگاههای کشور باید توسط شورای پژوهشی مورد بررسی و به تصویب برسد درغیر این صورت دانشجو اجازه نگارش پایان نامه اش را نخواهد یافت.
مراحل تصویب پروپوزال کارشناسی ارشد
در بخش تصویب پروپوزال دانشجو باید ابتدا استاد راهنما و استاد مشاور پایان نامه خود را انتخاب و معرفی کند. سپس پروپوزال خود را قبل از ارائه، در سامانه ایران داک ثبت کند. مراحل تصویب پروپوزال در مقطع کارشناسی ارشد عبارتند از:
1-در مرحله اول دانشجو باید پروپوزال خود را به همراه مدارک لازم در پورتال بارگذاری کند و به کارشناس مربوطه ارائه دهد.
2- در مرحله دوم استاد راهنما بررسیهای اولیه را بر روی آن انجام میدهد و در صورت تایید به شورای پژوهشی ارجاع میدهد.
3- در مرحله سوم اساتید شورای پژوهشی دانشگاه؛ پروپوزال را مورد مطالعه قرار داده و در صورت کامل و بی نقص بودن به تصویب می رسانند. اما چنانچه پروپوزال دارای ایرادات فنی یا نگارشی باشد؛ ممکن است نظرات اصلاحی مطرح شود که دانشجو موظف خواهد بود اصلاحات را مطابق با نظرات اساتید انجام داده و این روند را دوباره تکرار نماید برای آشنایی با نحوه سفارش انجام پروپوزال، می توانید به صفحه مزبور رجوع کنید.
دفاع از پروپوزال ارشد
بسیاری از دانشگاهها در مقطع کارشناسی ارشد جلسه دفاع برای پروپوزال تشکیل نمیدهند اما برخی از دانشگاهها برای این موضوع اهمیت خاصی قائل هستند. اگر دانشگاه محل تحصیل شما به جلسه دفاع از پروپوزال اهمیت میدهد رعایت نکات زیر میتواند به شما کمک کند تا در روز ارائه پروپوزال بهترین نتیجه را کسب کنید:
- محتوای پروپوزال باید متنی علمی و روان و با کیفیت باشد
- برای ارائه پروپوزال خود از پاورپوینت استفاده کنید و چندبار مطالب آن را تمرین کنید
- نکته هایی که داوران میگویند را یادداشت کنید تا در زمان خود بتوانید به راحتی به آنها پاسخ دهید
- مطالب خود را به طور شفاهی بیان کنید و از روی نوشته یا پاورپوینت نخوانید
- اگر به مشکلی بر خوردید از استاد راهنمای خود با حفظ خونسردی کمک بگیرید
- بدیهی است که در جلسه دفاع استرس بر شما وارد شود اما سعی کنید چشمان شما این اضطراب را منعکس نکند و با اعتماد به نفس بالا بر اضطراب خود غلبه کنید
انجام پروپوزال دکتری
انجام پروپوزال دکتری از بعضی جهات مانند کارشناسی ارشد است با این تفاوت که در دکتری پروپوزال قوی تر و با کیفیت بیشتری نوشته میشود. نظریه ها و فرضیه ها باید به طور کامل و جامع مطرح شوند. به همین دلیل نگارش پروپوزال در مقطع دکتری زمان زیادی لازم دارد تا به نتیجه نهایی خود برسد. پروپوزال دکتری شامل بخشهایی است که این بخشها به طور خلاصه عبارتند از:
- تحقیق با مقدمهای کوتاه و شفاف آغاز شود تا خواننده را ترغیب کند که ادامه مطلب را بخواند
- پروپوزال باید دارای بخش طرح مساله باشد تا به بررسی معضلات و ارائه راه حلی برای آن بپردازد
- ابزارها و روش تحقیق را شرح دهد
- برای پروپوزال تاریخچهای ذکر شود و به بررسی تحقیقات پیشین هم جهت با تحقیق ارائه شده بپردازد
- اهداف کلی و جزئی مشخص شود و سوالاتی در راستای پاسخگویی به اهداف تحقیق طرح و جواب داده شود
- فرضیات واقعبینانه بر اساس موضوع تحقیق طرح شود
- نتیجهگیری از بخشهای مهم انجام پروپوزال است. نتیجه باید گویا، واضح، کوتاه و مفید شرح داده شود
- ذکر منابع پژوهش آخرین مرحله یک پروپوزال اصولی است
دفاع از پروپوزال دکتری
جلسه دفاع از پروپوزال دکتری شامل مراحلی است که عبارتند از:
1-دانشجو باید یک نسخه از پروپوزال خود را که توسط استاد راهنما تایید شده است را به همراه فرم آمادگی برای دفاع به مدیر گروه تحویل دهد
2- در مرحله بعد مدیر گروه آمادگی دانشجو را برای دفاع و لیست داوران را به معاون آموزشی دانشگاه ارائه میدهد
3- در این مرحله دانشجو به آموزش دانشگاه مراجعه میکند و یک نسخه پرینت گرفته شده از پروپوزال خود را که مطابق با استانداردهای دانشگاه تعریف شده تحویل میدهد.
4- شایان ذکر است که دانشجوی مقطع دکتری باید یک ماه قبل از جلسه دفاع یک نسخه پرینت گرفته شده از پروپوزال خود را به اساتید راهنما و مشاوران تحویل داده باشد
5- معاون آموزشی موظف است که دعوتنامه جلسه دفاع را برای اساتید و داوران داخلی دانشگاه ارسال کند و دعوتنامه اساتید خارج از دانشگاه را از دانشجو دریافت کند
6- آخرین مرحله برگزاری جلسه دفاع در زمان تعیین شده میباشد.
انجام پروپوزال مدیریت
رشته مدیریت به دلیل داشتن گرایشهای متنوع همیشه یک رشته جذاب و پرطرفدار در بین دانشجویان بوده است. بسیاری از داشنجویان کارشناسی علاقه مند هستند که تحصیلات تکمیلی خود را در یکی از گرایشهای رشته مدیریت ادامه دهند. به هر حال هر دانشجوی مقطع کارشناسی و دکتری در رشته مدیریت با هر گرایشی باید برای اتمام تحصیلات خود پروپوزال و پایان نامه ارائه دهد.
برای انجام پایان نامه مدیریت دانشجویان عزیز این رشته باید توجه داشته باشند که قبل از نگارش پروپوزال به میزان کافی تحقیقات خود را انجام دهند وتمام جوانب کار را بسنجند تا بتوانند موضوع خوبی را برای تحقیق خود انتخاب کنند. اگر پروپوزال دانشجویان به هر دلیلی تایید نشود زمان زیادی را باید صرف تحقیق مجدد آن کنند.
تفاوت پروپوزال و پایان نامه
به طور کلی میتوان گفت پروپوزال کلیت یک طرح برای انجام یک پژوهش است در صورتیکه پایان نامه یک گزارش اصولی از انجام تحقیق است که تمام ابعاد تحقیق را در برمیگیرد. از دیگر تفاوتهای پروپوزال وپایان نامه میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
1-پایان نامه باید به صورت کامل و جامع ارائه شود اما پروپوزال نیازی به کلی بودن ندارد زیرا یک طرح پژوهشی است که فقط باید نکات مهم به صورت خلاصه در آن گفته شود.
2- برگزاری جلسه دفاع در پایان نامه یک مرحله مهم و اساسی است اما در پروپوزال الزامی به داشتن جلسه دفاع نیست
3- پایان نامه به عنوان یک واحد درسی محسوب میشود در حالی که پروپوزال این ویژگی را ندارد
4- در پروپوزال بخش اهداف تحقیق مهم است و به عنوان یک سرفصل جدا نوشته میشود اما در پایان نامه اهداف پژوهش در بخش مقدمه شرح داده میشود
5- در پروپوزال موضوع نتیجه گیری اهمیت بالایی ندارد اما در پایان نامه یکی از فصول تحقیق بخش نتایج است
تفاوت پروپوزال و مقاله
برخی از دانشجویان عزیز که آشنایی کامل با طرح های پژوهشی دارند میدانند که مقاله با پروپوزال تفاوتهای اساسی دارد و از نظر پژوهشی قابل مقایسه نیستند. مقاله به عنوان یک گزارش جامع و کامل در مورد یک تحقیق کاملا علمی است که در برخی مواقع میتواند مرجعی برای تحقیقات بعدی در آن حوزه تلقی شود در حالی که پروپوزال فقط یک طرح اولیه برای تحقیق است. از دیگر تفاوتهای مقاله و پروپوزال میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
1-در پروپوزال مخاطب اصلی؛ اساتید دانشگاهها هستند که قراراست کار دانشجو را ارزیابی کنند اما در مقاله مخاطبان محققین و دانشمندان هستند که به دنبال اسناد و مدارک برای ایده های آزمایش شده میباشند
2- مقاله دارای نتیجه گیری است و تمام آثار و نتایج تحقیق در آن ذکر می شود درحالیکه پروپوزال فاقد نتیجه گیری است و تعیین نتیجه نهایی را به انجام پایان نامه منوط می کند
3- مقاله دارای سه بخش آغازین، میانی و پایانی است که تمام مراحل در این سه بخش خلاصه میشوند اما در پروپوزال هر بخش به صورت جداگانه و به ترتیب اجرا میشود
4- تعداد واژه ها در مقاله بین 3000 تا 5000 است اما در پروپوزال ارشد و دکتری تعداد واژه ها بین 2000 تا 8000 کلمه است
پروپوزال پایان نامه
ارائه یک پروپوزال خوب و قابل قبول راهی است برای دانشجویان ارشد تا بتوانند پایان نامه انتهایی خود را به نحوی شایسته ارائه دهند. زیرا پروپوزال و پایان نامه مکمل هم هستند.
فصل اول هر پایان نامه نتیجه نگارش پروپوزال آن است که مانند یک نقشه برای اجرای نهایی پایان نامه عمل میکند. انجام پروپوزال در هر مقطعی به عنوان یک پیش نویس برای پایان نامه نهایی آن مقظع محسوب میشود.
برای نگارش فصل اول پایان نامه باید مطالبی را که منطبق بر محورهای اساسی در پایان نامه است را از پروپوزال انتخاب و در جای خود بنویسید. توجه به این نکته ضروری است که در نوشتن پروپوزال از افعال زمان آینده استفاده میشود در حالی که افعال در پایان نامه به صورت ماضی نوشته میشوند. جهت آشنایی بیشتر می توانید مقاله پروپوزال پایان نامه را مطالعه نمایید.
قیمت پروپوزال نویسی
در تعیین هزینه پروپوزال نویسی عوامل مختلفی دخالت دارند که به برخی از آنها اشاره میکنیم:
- رشته و گرایش درسی
- دانشگاه محل تحصیل
- موضوع پروپوزال و حجم مطالب مورد نیاز
- تعداد ساعات توافقی برای آموزش
- نرم افزارهایی که در طول تحقیق استفاده میشود
- استخراج کردن مقاله از پروپوزال مورد نظر
در مجموعه؛ برای تعیین هزینه هر طرح پژوهشی ، می بایستی جزئیات آن مورد بررسی قرار بگیرد این مساله حتی در تعیین هزینه انجام پایان نامه نیز صادق است پروپوزال به عنوان پیشنهادی از جانب دانشجویان مطرح میشود که باید ارائه آن با اعتماد و اطمینان انجام شود تا داوران و مخاطبین به این باور برسند که این پیشنهاد و ایده ارزش تحقیق و مطالعه بیشتر را دارد. پس سعی کنید ارائه خود را قدرتمند انجام دهید تا مورد قبول واقع شود.